Advarsel: Hvad kældermennesker sender til dig

Hvis du ser nogle af disse meddelelser, så vær på vagt: Fake News og had er overalt –

Kældermennesker (på engelsk “basket of deplorables”) kommer i denne tid frem fra kældrene i uhyrlig grad og sender de mest hårrejsende videoer og skrifter til hinanden.

Det værste eksempel var nok, da 24-årige Louisa Vesterager Jespersen fra Grindsted blev halshugget i Marokko sammen med en 28-årig norsk kvinde.

Anklagemyndigheden advarede alle mod at dele videoen med halshugningen af den danske kvinde, hvor hun siger “av” og “nej”, hvorefter marokkaneren sidder triumferende med hendes bloddryppende hoved. Det var for stærkt og kunne iflg. Grundloven kræves unddraget offentligheden af hensyn til den myrdedes familie. Men man må også tænke på, at selv børn delte videoen og let kunne komme til at få et negativt syn på herboende arabere. Flere blev straffet for at have delt videoen med det uhyggelige indhold. Efterhånden, da sociale medier havde gjort det umuligt at lyve om sagen, blev det af systemmedier indrømmet, at pigerne var blevet halshugget.

Myndigheder og medier lyver og fortier generelt, hvor galt det står til med vore “kulturberigere”. Her et dugfrisk eksempel 24.7.19

Og samme situation i øvrige Europa

Vi er også stødt på omdelte og ting, delt på sociale medier og emails, som efter vores mening er i en gråzone og som vi i hvert fald må advare imod. Se f.eks.:

Den er måske lidt morsom, men nogen kunne fejlagtigt få en negativ opfattelse af Vollsmose, som der muligvis er tænkt på her

Eller hvad med disse to tekster, som bør vække bekymring:

Enhver oprigtig venligboer vil finde teksten upassende

Og denne er vel ikke meget bedre:

Vi synes selv, at vi ikke bør sættes i bås med disse skrækkelige typer, når vi vil gøre opmærksom på et meget seriøst og velment BORGERFORSLAG, som folk nu selv kan printe og dele ud:

3 thoughts on “Advarsel: Hvad kældermennesker sender til dig”

  1. Uha, jeg synes at tekstregnestykker er blevet meget sværere siden jeg gik i skole. Men det er jo også meget længe siden.

  2. Mon ikke det er vigtigt om danske piger lærer, at det er hovedløst at rejse til Marokko. Og er det ikke netop det, den ulykkelige mor til den hallalslagtede, smukke unge pige siger ifølge artiklen, I viser?

    Hvad er det dog for et utydeligt sammenrend af løgnepresse og politi, der straffer folk for at advare danskerne?????

  3. Skulle stå: ET UGUDELIGT SAMMENREND og bør tilføje: ET MODBYDELIGT SAMMENREND.
    De involverede må stå til voldsom straf for landsforræderi efter en moderniseret Straffelov – grænsen går ved livstid – for at forhindre danskerne i at værge sig mod multikulturelle uhyggelige farer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *