“Danmarks” Statistik. Videnskab eller våben

Danmarks statistik burde være en objektiv enhed, der ærligt og professionelt leverer oplysninger om Danmark og danskere .. men …………..

Landsforræderi kan forekomme på mange forskellige måder. Det er ikke kun politikere, mediefolk og hjælpeorganisationer, der forråder landet, selv om det normalt er disse, der gør størst skade.

Danmarks Statistik burde være en objektiv enhed, der ærligt og professionelt leverer oplysninger om Danmark og danskere til brug for blandt andre politikere, når der skal laves love og vælges kurs.

Ved simpelt trylleri gør statistiker Dorthe Larsen 159.269 fremmede til danskere!

Men befolkningsstatistiker Dorthe Larsen mener, det er vigtigere at vinkle tallene, så efterkommere føler sig mere inkluderet:  Danmarks Statistik erkender: En somalier med somalisk statsborgerskab kan udmærket blive registreret som med dansk oprindelse.

159.269!!!!!!!

Der er efterhånden ingen grænser for, hvem der kan kalde sig indfødt dansker, eller af dansk oprindelse, som det hedder i Danmarks Statistiks befolkningstabeller (denkorteavis.dk)

Dorthe Larsen sørger for, at 159.269 efterkommere går under radaren. De kategoriseres simpelthen som danske af oprindelse. 159.269!

I borgerforslaget åbnes der for, at straffen for landsforræderi helt eller delvist kan gøres betinget, specielt hvis den skyldige, evt. efter given advarsel, har forsøgt at genoprette den forvoldte skade.

Hvordan ser det ud i Dorthe Larsens tilfælde? Hun har ikke tænkt sig at ændre sine beregningsmetoder, selv efter at Udlændinge- og Integrationsministeriet har bestilt en særkørsel, der viser, at brugte man den tyske definition på oprindelse, så ville 3,4% af dem, der idag bliver registreret som værende danske af oprindelse, i virkeligheden være efterkommere. Hun har tilsyneladende heller ikke tænkt sig at ændre sine beregningsmetoder, hvis en arbejdsgruppe, nedsat af Folketinget, bestående af statistikeksperter, henvender sig til hende med deres anbefalinger til mere retvisende afgrænsninger og definitioner.

Det kan godt blive svært at argumentere for en betinget straf, hvis retsopgør 2.0 bliver en realitet.

Hvad synes du? Skriv en kommentar!

2 thoughts on ““Danmarks” Statistik. Videnskab eller våben”

  1. Lille dame med al for stor magt, som hun ikke kan lade være med at misbruge!
    Og selvfølgelig ikke åbent og frækt som visse andre (tænker nogen mon lykke med ø) – men lusket og frækt og med stort kækt smil….

  2. Det havde været rart at kende fruens baggrund: medlemskab i politiske organisationer mm.

    Men det er lige meget, om hendes motivation for at begå landsforræderi er ideologisk eller om hun simpelthen vil svømme med den venstreorienterede strøm. Forræderi er forræderi, og så snart det er strafbart, bliver hun straffet, ubetinget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *