Finn Oelsner: Nævn mig et land……

Allerede i 1994 var der 400.00 fremmede i landet. I dag - 2019 - har vi rundet millionen!!
1. januar 1994 var der 410.000 fremmede i Danmark. I dag?????

Finn Oelsners kronik i Berlingske Tidende 14.7.1994 er aktuel i dag, 25 år senere. Der lyves og lyves om antallet af fremmede i landet. LANDSFORRÆDERE vil holde Stram Kurs og Nye Borgerlige ude

Hovedtesen i kronikken var: “Nævn mig ét land – ja blot et eneste sted i verden – hvor det er gået godt at blande forskellige racer, etniske kulturer og religioner sammen – således som vi netop i Danmark er i fuld gang med at gøre det i disse år”

Som vi siger i Borgerforslaget:

U I 1997 var der omkring en halv million kulturfremmede i landet. I dag nærmer vi os millionen, samtidig med, at den etnisk danske befolkning i de mellemliggende år er formindsket. Det er en demografisk katastrofe.

Ved dette folketingsvalg, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen vil bruge den svensk-franske model med at rotte gammelpartierne sammen imod reelle nationale partier som Nye Borgerlige og Stram Kurs, bliver det langvarige landsforræderi, som Oelsner beskriver for 25 år siden – helt tydeligt!

2 thoughts on “Finn Oelsner: Nævn mig et land……”

  1. Uffe Ellemann-Jensen skrev i Politiken i 1994, at han ikke ønskede et multikulturelt Danmark, og at vi naturligvis ikke var på vej i den retning.
    Nu, 25 år efter, må vi, ifølge blandt andet Lars Lykke Rasmussen, acceptere, at vi er blevet et multikulturelt samfund.
    Der er så mange politkere, der bør dømmes som landsforrædere, og det er endnu en grund til snarlig repatriering af vores uønskede gæster: Vi har brug for mange fængselsceller. Strafferammen er op til 16 år…

    1. Skønt, så mange, der har fået øjnene op for, at det vi har været vidne til blandt politikere og medier i så mange år, er dækket fint af ordet LANDSFORRÆDERI.
      Håber mange flere kommer til samme forståelse og støtter borgerforslaget, men alene det ryk i den offentlige bevidsthed og det voksende mod til at kalde fænomenet ved rette navn er guld værd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *