Helten Paludan

Helten Paludan og Grundloven imod…. politiets vatnisser og fremmede voldspsykopater……..

Helten Paludan og Holger Danske imod…. Løkke og Pape…….

Helten Paludan imod…… løgnepressen – folkets fjende nr. 1

Paludan viser blot, hvor slemt det står til med muslimsk indvandring. Med medierne. Og ledelsen af landet…….

Han er en helt.

Det er ikke svært at forstå og kræver ikke mange ord….

Links:

Lorry

Altinget

Ekstra Bladet

Facebook video

Politiet trækker sig

Paludan raser

Paludan på vej til enorm succes

Paludan klar til Folketinget

Hvad hr. Rubin mener

Og så hvad hr. Krasnik mener

En alternativ-dansker blander sig i politik

En menneskerets-mekaniker belærer os i nysprog

Hylende grinagtigt: Perfid Mimi Jakobsen kaldes “nazisvin” for åben skærm

9 thoughts on “Helten Paludan”

 1. Rasmus Paludan hetser mod muslimer og Islam og er dermed med til at fuldbyrde magtjødernes overordnede plan for at regere ved at så splid mellem befolkningsgrupperne, fx kristne og muslimer.
  Hvorfor undgår han at tale om årsagen til- og de ansvarlige for tilstedeværelsen af alt for mange fremmede i Danmark?
  Måske fordi Rasmus selv er jøde, og finder det for pinligt at gå imod storfamilien – eller, Rasmus arbejder som agent (læs: falsk opposition) for sin intrigerende familie ved at skabe et politisk fluepapir for uoverlagte unge på højrefløjen. De fornemmer at noget er galt, men undlader at give sig tid til at undersøge baggrunden, før de kalder Rasmus en helt … (?)
  I mine øjne er hans helte-kvaliteter ikke lovende. En folkehelt skal formulere sig utvetydigt og intelligent i en vindende argumentation og ikke i forvirrende indslag fra denne eller hin gadebastion, hvor han lynhurtigt formår at provokere – primært muslimer – og derefter spiller rollen som forfulgt patriot.

  1. Eigil Skovgaard Hansen: “Måske fordi Rasmus selv er jøde” etc.

   ESH afsporer bevidst debatten her ved at mase spørgsmålet om jødernes rolle i ødelæggelsen af landet ind i kommentarsporet. Det er ganske unødvendigt her på hjemmesiden og skadeligt, da spørgsmålet deler patrioter og ikke samler dem til en indsats til fordel for BORGERFORSLSAGET. Det må han vide, ellers er han ubegavet, og det tror jeg ikke. Altså er det bevidst forsøg på sabotage af projektet. ESH planter her og andetsteds i kommentarerne reklame for hjemmesiden O-D-I-N.NET, som bringer HELT UDOKUMENTEREDE påstande om slemme jøder overalt. Jeg har prøvet at få siden til at dokumentere de opsigtsvækkende påstande, men uden held.
   Vi har ikke brug for den slags lal, og Rasmus er en helt, der har gjort uendeligt meget for at bringe fremmedproblemet frem i lyset for alle. Det er jo en nødvendig forudsætning for at komme til løsningerne. Og se, hvordan medierne og myndighederne er i panik over det og prøver at mane ham i jorden. Ikke ganske tydeligt hvordan det skulle være dårligt for patrioter. Og Rasmus stiller sig frem som en moderne Holger Danske med stor risiko for liv og lemmer.

   Rasmus er derfor en helt.
   Hvad er ESH?

 2. Rasmus udpeger som et naivt, uhæmmet barn det indlysende, alle de “seriøse” voksne fortier, men godt ved: At Kejser Integration er en nøgen idé, ikke klædt på til virkeligheden, uden virkelige klæder. Som i Kejserens nye Klæder: “’Han har jo ikke noget på!’ råbte til sidst hele folket.”

 3. En win-win situation for “magteliten” hvis der virkelig eksisterer en plan, deres plan, for at neutralisere og eliminere den ariske eller germanske fare. Finder germaner of semitter sammen, vil der opstå en intellektuelt kastreret Gemisch, ufarlig for dem og kun farlig for sig selv.
  Hvis, derimod, lykkes det dem at provokere en race borgerkrig i Europa, vil begge parter eliminere hinanden, og hurtigt.
  Jeg kender ikke Paludans virkelige motiver men det kan være, at han vil være med til at vække vores sovende medborgere og provokere en konfrontation før det er for sent.

  1. H. Castrup:

   “Jeg kender ikke Paludans virkelige motiver men det kan være, at han vil være med til at vække vores sovende medborgere og provokere en konfrontation før det er for sent.”

   Ja. Mon ikke det kunne være den simple og mest naturlige forklaring??
   Hvorfor lede efter mærkelige skjulte motiver, hvor det ikke giver ret god mening, og hvorfor ikke hylde de – uhyggeligt få – helte, vi har?

 4. Mig bekendt er Rasmus Paludan af gammel, ærkedansk slægt (jævnfør efternavnet). Jøder bør ikke være tabu, selvfølgelig, men debatten bør ikke være for eller imod jøder, men for eller imod multikulturalismen. For så vidt danske jøder vil være med til at forsvare fædrelandet, skal de efter min ringe mening være så hjerteligt velkommne, vi har brug for al den hjælp, vi kan få.

  1. At multikulturalismen og indvandringen er instigeret og ledet af jøder, har vist alle her på siden forstået. Men at skære alle over en kam og give alle jøder skylden for altinger uretfærdigt og dumt, fordi som allerede nævnt, har vi brug for al den hjælp, vi kan få. Her en af en af “dissidenterne”, som for mig at se har gjort en virkelig stor indsats. Læsning af Gerard Menuhins bog “Tell the truth, shame the Devil” kan varmt anbefales.

   https://youtu.be/Isi-n5rq03k?list=RDIsi-n5rq03k&t=76

 5. Hvis landets ledere skal træffe de rigtige beslutninger, så skal alle fakta på bordet, også de ubehagelige og kontroversielle. Jødespørgsmålet bør undersøges og diskuteres sagligt og åbent. Også for jødernes egen skyld, så det ikke endnu en gang ender med, at de skal flygte.
  Men det er vigtigt, at der bliver fremlagt beviser, det er ikke nok med påstande.
  Og så ønsker jeg som moderator at stoppe diskussionen om jødernes rolle på lige præcis denne hjemmeside og i forbindelse med BORGERFORSLAGET. For vi ønsker at samle alle nationalt sindede om et projekt, der gavner os alle. Og jødespørgsmålet er særligt kendt for at sætte os mod hinanden.

 6. I aftenshowet gerådede Paludan og Mimi Jacobsen udi heftig debat, hvorunder fruen beskyldte Paludan for nazisme (det minder mig om noget der skete i 30’erne) og fik straks igen med samme mønt. Det havde nok været bedre, hvis han havde udeladt ordet “svin”, det kan MJ jo hænge sig i, men det vigtigste er at give råt for usødet. Længe nok har gode patrioter måtte tåle alskens infame insinuationer og direkte anklager af den nedrigste slags. Min eneste virkelige uenighed er, at “svin” er et udbredt skældsord. Svinet er et udmærket og intelligent dyr, som var vore forfædres uundværlige livsgrundlag og som bør fortjene mere respekt, end det får.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *