Høngerøven og åndsamøben giver op

Karsten Hønge Høngerøv mente ikke, politiet skulle bruge flere ressourcer på at beskytte Rasmus Paludan. Uffe Elbæk ville have alle partiledere til fælles krig mod Paludan. Nu stikker de halen mellem benene.

Om Karsten Høngerøv er det bare at citere ham selv: »Ikke mere pis, tid til klar tale.«

Hvis en vred folkemængde en dag i fremtiden forsøger at lynche hr. Hønge, eksempelvis for landsforræderi, håber vi i humanitetens navn, at politiet er talstærkt til stede

Landsforræderi – en tilståelsessag

Elbæk (og Maier) udskifter danskerne med fremmede. Krystalklart landsforræderi efter en moderniseret Straffelov

Årets UDSKIFTNINGSPRIS går klart til fru Maier

Hønge, hån og latterliggørelse

Uffe Elbæk har i flere omgange angrebet Rasmus Paludan og Stram Kurs grundigt, og forsøgte senest at samle alle andre partier til udelukkelse af partiet og manden, efter svensk mønster.

Paludans kommentar: Evnesvag, åndsamøbe og narrehat!

Kontroversielle sandheder gennemgår altid tre stadier: Først hånes og latterliggøres de. Siden bekæmpes de med alle midler. Til sidst er det noget, alle altid har vidst. Venstrefløjens yndlingsvåben er latterliggørelse og hån. I folkeskolen kaldes det mobning.

Vi kan alle komme til at anvende disse urmenneskelige og meget ubehagelige metoder, men vi skulle gerne med alderen udvikle os og blive mere saglige og respektfulde.

Tænk på den kontroversielle sandhed: Indvandrere fra lav-IQ-lande er flere hundrede procent mere kriminelle end etniske danskere. I 90’erne gjorde modige danskere opmærksom på dette, og deres kilde var Danmarks Statistik. Der blev grinet og der blev hånet, men ingen tog stilling til tallene. I dag véd alle politikere besked om overkriminaliteten. Den bliver dog bortforklaret med argumenter om kultur, boligforhold og uddannelse. Den kontroversielle sandhed, at lav IQ, ja selv adfærd, er meget arvelig, står nu over for at skulle igennem ovenstående tre stadier. Lad os ikke håbe, at der går for lang tid, inden det er noget, alle altid har vidst. Karsten Hønge giver endnu et godt eksempel på venstrefløjens metoder. Om Paludan udtaler han: ”Der må være grænser for, hvor mange penge vi skal bruge på at passe på en person, der tydeligvis er en stakkel, en sølle nar, siger Karsten Hønge, politisk ordfører i SF”

Hån og latterliggørelse. Hønge er stadig på folkeskoleniveau, når det gælder behandling af dem, som han er uenig med. Men kunne han tåle at få af sin egen medicin? Det har vi på det seneste set, at hverken han, Mimi Jakobsen eller Uffe Elbæk kan!

Heldigvis er Paludan og hans budskab nu kommet videre til næste stadium: Nu bekæmpes han med beskyldninger om at være nazist, at gå ind for apartheid, at ville dræbe alle muslimer og i øvrigt at have slået hovedet så voldsomt ved en ulykke i 2005, at man nok ikke kan regne med hans evne til at tænke klart. Altså ikke længere hån og latterliggørelse, men angreb der ikke skyr nogen midler.

Når det begynder at gå op for diverse politikere, mediefolk og ledere af hjælpeorganisationer, at der er et nyt retsopgør på vej, hvor de risikerer at skulle straffes som landsforrædere, så vil vi se samme gennemløb af de tre stadier:

Først vil processen hånes og latterliggøres, initiativtagerne vil være stakler og sølle mennesker, men når alvoren går op for dem, vil vi se voldsomme angreb, det vil minde om noget i 30’erne, “Rusland har en finger med i spillet” etc. Når så processen er overstået, vil befolkningen betragte retsopgør 2.0 som det nødvendige opgør for at Danmark atter kunne blomstre, skolebørn vil lære det vigtige årstal og endnu en national fridag vil se dagens lys.

De to folketingspolitikere siger nu, at de vil undgå at komme i debatter med Rasmus Paludan. Det må man da også råde dem til. De er ikke mandfolk. De må ryste i bukserne, som de krystere, åndsamøber, hønger og anti-demokrater, de er.

De så Paludan give en ren højre til Mimi Jakobsen, der tonede frem som et ringvrag og nok ryster i kæben endnu. Det hjalp hende ikke, at to røde lejesvende fór op som arrige hunde og angreb Paludan, og det hjalp ikke, at Henrik Qvortrup (der jo i øvrigt er straffet for særdeles alvorlig kriminalitet fra Se & Hør-tiden, men alligevel sidder som overdommer i studiet) skulle vurdere og udlægge Paludans svar for befolkningen. Han mente, at 97 procent af befolkningen hadede Paludan.

Mon ikke Mimi Jakobsen og Søren Pind går samme vej? Disse fjender af Paludan, der pt. håner og foragter ham, får andet at tænke på, når og hvis Straffelovens Kapitel 12 om LANDSFORRÆDERI træder i kraft. Et retsopgør må komme og vil komme…..

3 thoughts on “Høngerøven og åndsamøben giver op”

 1. Det var ikke alle i Niels Ebbesens samtid, der var lige begejstrede for hans indsats. Mange af adelen havde satset deres formue og prestige på den nye herre, schaumburgeren grev Gerhardt eller Gert. Denne havde direkte erklæret, at han agtede at presse alt det, han kunne, ud af de danske bønder og derefter rydde dem af vejen, for at gøre plads for hans egne, schaumburgske bønder. De jyske bønder var ikke noget at gemme på, forhutlede og lusede som de jo var. Èn mand trådte i karakter og gennemførte en uhørt modig aktion for at redde landet. Danmarkshistorien ville have været slut i 1339 uden Niels Ebbesen. https://www.ugle.dk/om_danemarks_kvide.html

 2. Jeg kan stadig ikke forstå hvad der bevæger disse mennesker til at begå forræderi mod deres eget folk, familie og nærmeste. Er det vanvid (pga. for meget velstand eksempelvis) eller er det en usynlig hånd?

  Roosevelt skulle have sagt, at “intet i politik sker tilfældigt. Hvis noget sker, så er det fordi det blev planlagt”.

 3. Fra Den korte Avis 17.6:
  Malplaceret “tolerance”:
  ISLAM MASER SIG FREM, OG VI BAKKER
  Acceptér muslimske regler, eller find en anden svømmehal til din datter! Det var i realiteten den besked, Mikkel Elsinger fik fra Københavns kulturborgmester Franciska Rosenkilde (Alternativet).

  Her er så en af Alternativets seneste udmeldinger il en dansker, der bare gerne ville se sin lille datter svømme. Disse menneskers ord og gerninger bør huskes. “Glemmer du, så husker jeg det ord for ord.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *