Modbydelige medier – 2

Som i Trumps USA er medierne herhjemme Folkets Fjende nr. 1..

Ingen rysten på hånden: MEDIERNE ER FOLKETS FJENDE NO. 1

 I USA er præsident Trump gået i gang med sin valgkampagne, selvom det mere korrekt også nævnes, at han fra sin første indtræden på scenen har ført samme valgkampagne. I 2016 var det under sloganet ”Make America great again”.

Nu skal det vist være under sloganet ”Keep America great”. Som vi hører til bevidstløshed fra ”vore korrespondenter i USA” med de danskklingende navne, Kretz, Steinmetz og Surrugue, vil Trump få store besværligheder med at blive genvalgt, for han skulle have meget lav tilslutning i befolkningen.

Hvorvidt det er sandt vil vise sig. Medierne tog i det mindste grueligt fejl i 2016 trods et utal af bestilte ”meningsmålinger”, ”eksperter” og ”spindoktorer”, der alle som én sjovt nok så ud til at have det ene mål i livet at forhindre Trump i at blive præsident. Meget passende er det derfor, at Trump til gengæld har udpeget massemedierne til at være FOLKETS FJENDE NR. 1, og den besked kører han frem med fra dag 1 i denne nye præsidentkampagne.

Kan nogen med sanserne og intelligensen i behold hævde, at han ikke har ret?

Selv herhjemme i lille Danmark sendte Danmarks Ramadanradio fra 2016 og lang tid frem, uge efter uge, et angrebsprogram mod USAs præsident!! (Jersild fortsatte i én uendelighed med et par ekspertvenner, alle sikkert til skyhøjt honorar, dette ufattelige angreb på den valgte præsident for Vestens vigtigste beskytter…)

USA er vores vigtigste allierede og præsidenten er demokratisk valgt – men selvfølgelig stik mod de røde lejesvendes ønske og ihærdige undergravende arbejde. Der er vist ingen tvivl om, at Trump skal genvælges i strid modvind fra Vestens ”frie medier”, om muligt.

Herhjemme så vi en variant af temaet under det seneste folketingsvalg. Rød blok vandt ret stort og Stram Kurs blev holdt ude af Folketinget alene ved de røde lejesvendes hjælp, og et parti som Radikale Venstre gik stærkt frem ved hjælp af indvandrerstemmer, der blev mobiliseret. Miljø-angst blev også fremmet af medier og røde partier i samklang, så man så vidt muligt undgik at tale om “elefanten i stuen”.

Det blev mediernes sejr. En LANDSFORRÆDERNES sejr.

Radikalt forræderi

Kan et helt parti være landsforrædere? Nej. Langt de fleste danskere, der stemte på Radikale er medløbere, halvstuderede og helindoktrinerede røvere, men toppen af partiet, dets agitatorer, må kunne blive kandidater til en LANDSFORRÆDERI-DOM efter en moderniseret Straffelov. De fremmede kan jo i sagens natur ikke være landsforrædere, da Danmark ikke er deres land. De skal bare UD, med eller uden tak for besøget.

Der blev sagt: UD!

Selv en type som Khader, der kan virke sympatisk, men politisk er en kamæleon, som søger plads, hvor han kan tjene kassen og få ufortjent indflydelse på danske forhold skal ud, med mindre der af en eller anden grund gives dispensation. En type som Özlem Cekic, der har travlt med at belære os om, hvad “vi danskere” har råd til, kan af samme årsag som Khader ikke opnå den tvivlsomme ære at blive kaldt “landsforræder”, da hun i sit inderste væsen tilhører et andet land og dets folk, kurderne, og ikke danskerne. Ditto Mr. Abdel.

Forræderiske medier

Det samme kan siges om medierne. Alle her er selvfølgelig heller ikke landsforrædere, men blot følgagtige, røde lejesvende. Dog må en langt større andel af journalisterne, og især redaktører og bladejere, kunne dømmes for landsforræderi i fremtiden. Lad mig bringe en case fra medieverdenen: AKTUELT. Som på et tidspunkt endda hed DET FRI AKTUELT. Heldigvis en bortgangen avis, men som svingdørs-kunstnere finder vi de fleste tilbageværende personager velplaceret i høje og indflydelsesrige stillinger, hvor de fortsat gør al den skade, de kan komme afsted med

En af svingdørs-ekvilibristerne. Hvor er hun mon nu?

AKTUELT FORSVUNDET – Men alt for mange tilbage

Bare én af de tilbageværende:

Det bemærkes rundt omkring, hvem der mener at burde tjene usselt mammon på modbydeligt landsforræderi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *