Her finder du mere eller mindre fremtrædende personer med interesse for emnet, beskrevet så objektivt og nøgternt som muligt. Altså slet ikke kun landsforræder-typer, men også gæve patrioter og dem midt imellem, der er svære at blive kloge på, sikkert fordi de vil kunne hoppe til begge sider hvis regnskabets time skulle komme – eller ikke……’

13 thoughts on “Persongalleri”

 1. Måske for sent ? Og vi har også en stor offentlig sektor (900.000) samt nu en Statsgæld ifht BNP på 37 %….de egentlige bagmænd må stilles til regnskab.

  1. Det er ikke for sent. Tingene udvikler sig til vores fordel i disse år, og ganske langsomt, men sikkert, vil kravet om at stille bagmændene til regnskab for deres uansvarlighed vokse sig større.

 2. Det er et prisværdigt initiativ, Kim, som jeg straks har støttet efter evne.
  Personligt er jeg lidt spændt på, hvilken behandling det vil få i Folketinget, skulle det få tilstrækkelig opbakning til at komme på dagsordenen.
  Men … ! Er det ikke meget optimistisk at forvente, at den anklagede vil fælde en retfærdig dom over sig selv?
  Jeg spørger, fordi den alt overvejende del af folketingsmedlemmerne tilhører gruppen af bilderberg-jøder, der er internationalister og arbejder for EU og en ny verdensorden. De ser sig selv som grundlæggere af en kommende verdensregering, der næppe får sæde i København. Disse mennesker er kun formelt skyldige i forræderi, for deres loyalitet ligger ikke først og sidst her i landet til fordel for Danmark. De er eksklusivt loyale over for et internationalt syndikat af magtjøder! Dermed føler de intet ubehag og ingen fortrydelse ved at prisgive danskernes fædreland til en fremmedinvasion, der vil medføre nationens undergang.
  Det kan allerede være for sent at appelere til loven. Forestillingen om, at dette demokratiske sikkerhedsnet, du satser på, skulle have nogen effekt i et allerede korrumperet system, hvor demokratiet som overordnet princip for længst er afskaffet og erstattet af et politisk teater, kræver sin gode fantasi. Det regerende system sikrer til højre og venstre, at magten ikke glider bilderbergerne af hænde. Det er i virkeligheden let at regne ud, hvorfor det er hip som hap, hvordan vi stemmer. Det seneste halve århundrede har vist, at intet ændrer sig som følge af demokratisk valgdeltagelse.
  Derfor er det vigtigere at undersøge generelt, hvorfor demokratiet er sat ud af kraft, og hvem der er ansvarlige.
  Indtil tilstrækkeligt mange danskere (“danskere” i modsætning til dem, der kalder sig “danske”) har fattet intrigen og sætter foden i døren, får vi lov at patte videre på narresutten… “Dikke, dikke lille dansker, du er da en sød lille troskyldig fyr. Nu skal du bare slumre videre.”
  Men held og lykke, Kim, med dette retskafne projekt. Jeg håber at blive positivt overrasket, men frygter, at det, jeg har observeret gennem de seneste tre årtier, ikke blot er resultatet af et forbigående forræderi, men en overlagt og målrettet prisgivelse af nationen og Danmark.

  1. Du har ret klart redegjort for situationen og stillerne af borgerforslaget gør sig næppe heller de store illusioner. For så vidt borgerforslaget når frem til behandling i folketinget, vil det formodentlig få en endnu ringere medfart end borgerforslaget om forbud mod omskæring af mindreårige drenge. Det er imidlertid en ny mulighed, vi har fået her, og håbet er, at få rejst spørgsmålet og få flest muligt enkeltpersoner gjort opmærksomme på, at det, der foregår ikke sker efter nogen naturlov og at det faktisk ER landsforræderi.

  2. Ifølge O-D-I-N hjemmesiden er latterligt mange regeringsmedlemmer, borgmestre, politichefer, mediefolk og andre jøder. Det er der jo ingen, der tror på, og det skal de heller ikke. Sandheden om magtjøders enorme magt i samfundet er slem nok uden overdrivelser. Se blot på en enkelt som Soros.
   O-D-I-N hjemmesiden er velskrevet, men rablende på flere punkter. Det gør den skadelig som deltager i de nationaltsindedes kor. Den ser jøder under hver en busk og beviser ikke disse påstande overhovedet. En kritisk gennemgang af siden kan ses her:

   https://dagensblaeser.net/2018/08/19/nationalistens-guide-til-at-oedelaegge-alt-for-sig-selv-og-sine-ligesindede/

   1. Hvis landets ledere skal træffe de rigtige beslutninger, så skal alle fakta på bordet, også de ubehagelige og kontroversielle. Jødespørgsmålet bør undersøges og diskuteres sagligt og åbent. Også for jødernes egen skyld, så det ikke endnu en gang ender med, at de skal flygte.
    Men det er vigtigt, at der bliver fremlagt beviser, det er ikke nok med påstande.
    Og så ønsker jeg som moderator at stoppe diskussionen om jødernes rolle på lige præcis denne hjemmeside og i forbindelse med BORGERFORSLAGET. For vi ønsker at samle alle nationalt sindede om et projekt, der gavner os alle. Og jødespørgsmålet er særligt kendt for at sætte os mod hinanden.

    1. Kim, du har udfoldet censur på dette site ved at slette et sobert forsvar fra min side på et angreb på et dansk nationalt site o-d-i-n.net fra din far Knud Eriksen.
     Dermed er min support til dette initiativ ophørt, og jeg betragter jeres aktiviteter som en tilfælde af styret opposition.
     Hvis det ikke var tilfældet, ville du være for klog til at støtte uenighed mellem ærlige deltagere i frihedskampen.

 3. Mange tak for et godt initiativet. Det var på tide med dette forslag, lad os håbe, at det giver landsforræderne noget at tænke over! Opgørets time nærmer sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *