Stine Bosse

Vi sidder med en led smag i munden ..

Bosse sidder med led smag i munden

“Jeg ved, jeg taler på manges vegne, når jeg skriver, at vi sidder med en led smag i munden.”

Bosse stående med ubestemmelig smag i munden

Stine Bosse medlem af Mino Danmarks repræsentantskab. Er det loyalt over for etniske danskere, Stine?

 Stine Bosse forsvarer humanisme, menneskerettigheder og de europæiske værdier. Hun tager ikke stilling til danskernes ret til at have deres land i fred

Vi kunne jo være et land, hvor man beviste, at multikulturelle samfund giver de bedste nye løsninger

Stine Bosse angriber Martin Henriksen for at sige, at man ikke bliver dansk bare fordi man tager en uddannelse og er født i Danmark

3 thoughts on “Stine Bosse”

  1. Stine Bosse havde en dårlig barndom med svært depressiv mor. Så var der en ægteskab der gik i stykker og en mangeårig intens arbejde i Tryg. Nu har hun nogle bestyrelsesjobs og børnene er voksne og klarer sig selv. Kæresten er skredet og menopause længst overstået. Konen er ulykkelig, keder sig og prøver febrilsk at finde en ny mening med hendes nu røvkedelige tilværelse. Kan der være noget bedre og mere meningsfyldt for hende, end at omgås nogle spændende, virile nydanskere og gøre dem glade? Måske vil de gøre hende glad til gengæld?

    1. Mon hun har fat i den rette opskrift til at undgå led smag i munden?
      Og som sædvanlig har hun ikke megen omsorg for de mange danskere, der får en led smag i munden ved at se hende og høre hende.

  2. Tja, hvad kan man forvente af en Bilderberger. Hendes mission her i livet er at nedbryde alt, hvad Danmark og danskerne står for. En vaskeægte landsforræder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *